Remade Approved

Sociaal, lokaal en goed doen


Na de start in 2016 was het al snel duidelijk dat het onmogelijk was om in ons kleine atelier in Breda aan alle vraag te kunnen voldoen. Daarom is in 2018 besloten op zoek te gaan naar productiepartners met een duurzame en sociale gedachten. Al onze ateliers voldoen minimaal aan de onderstaande eisen voordat men zich 'Remade Approved' mag noemen. 
Sociale productie. Ateliers die kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met onze partners creëren wij banen voor mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om te werken. 
Erkend leerbedrijf. De jeugd heeft de toekomst! Wij werken met bedrijven waar scholieren die een opleiding volgen stage kunnen lopen en kennis kunnen maken met een ambacht. Wij vinden het belangrijk dat jongeren zien hoe leuk is het is om dingen met je handen te maken en zeker om producten te 'ver-maken'. 
Lid MVO Nederland. Een groep van ondernemers die samen werken aan een nieuwe circulaire economie. Klimaatneutraal, circulair en binnen een eerlijke keten. 
Heb jij een atelier of productiefaciliteit en voldoe je aan de voorwaarden, of ben je bereid hier aan te willen voldoen? Stuur ons dan een bericht of bel ons. Wij groeien snel en zijn daarom altijd op zoek naar mensen die op een sociale en duurzame manier met ons samen willen werken.