Remade Industry | Wat klanten van ons vinden
We create beauty from things that are considered worthless.
Remade, Remade Industry
13971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13971,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Recensies

Wat klanten van ons vinden

Edwin Beumer - brandweer Zwolle
Op 6 april jl. ging maakte onze bevelvoerder Tom gebruik van de FLO regeling na bijna 30 jaar Brandweer. We zochten een passend cadeau hiervoor en hebben toen bij Remade Industry een reistas laten maken van zijn oude bluspak. Op de dag van het afscheid het cadeau gegeven. Nou iedereen was met stomheid geslagen, wat een super persoonlijk cadeau waren de reacties. Later die avond een reactie via de app van Tom:

``Hoi vrienden van de A ploeg. We zijn net thuis en ik sta echt met verbazing naar jullie geweldig mooie en originele cadeau te kijken. Echt SUPER GAAF is die. Hij is gewoon uniek. Hartstikke bedankt hiervoor toppers!``

Martin van der Zwan - centralis meldkamer Den Haag
“Ik heb mijn oude overal opgestuurd, en zij hebben daar een grote tas en een laptop sleeve van gemaakt. Er is vooraf prettig contact geweest over mijn wensen en eisen. Na enige tijd kwam daaruit een mooi voorstel en na akkoord werden de tas en sleeve gemaakt.

Toen bleek er ergens een communicatiestoring te zijn geweest en de sleeve paste niet.
Na wat email contact hebben we besloten dat ik de sleeve terug zou sturen, en dat ze zouden kijken naar een oplossing. Niet veel later kwam het bericht dat een en ander aangepast is en de nieuwe sleeve werd verzonden. Behalve dat ze dus mooie en goede herbruikbare spullen maken, is de afhandeling van problemen ook prima in orde.

Carlos Angenent - Brandweer Dinxperlo
Wat is er mooier dan je 2 grootste passies, samen te laten komen. Jachthonden en de Brandweer. Remade Industry heeft deze passies samen gebracht door van mijn oude uitrukpak een bijzonder mooie tas te maken, die ik nu dagelijks gebruik in het jachtveld. Super bedankt en erg mooi gemaakt.
Gaby Bolders - Brandweer Amstelland
Remade Industry is een geweldig bedrijf, wat ook een bijzondere werkplek is voor herintreders en mensen die vakbekwaam willen worden. Een schitterend leer/werkbedrijf! Als klant wordt er met je mee gedacht en goede suggesties geopperd.

Onder het mom u vraagt, wij draaien krijgt de klant een uiteindelijk schitterend resultaat!

Anne-Marie Reijne - Brandweer Breda
Vanwege de 50e verjaardag van mijn man was ik op zoek naar een bijzonder kado. Door collega’s van de brandweer werd ik geattendeerd op het bedrijf Remade Industry.
Heb contact met ze gezocht en beschreven wat ik wilde. Een grote reistas gemaakt van zijn eigen overall. Janine laat eerst een proefmodel zien waar je op kan reageren. Na diverse aanpassingen heeft Remade Industry hier een perfecte tas van gemaakt die helemaal aan onze wensen voldeed. Heel veel van onze vrienden vonden het echt te gek de tas, mooi gemaakt.

Nog fijner was ook dat Janine ervoor wilde zorgen dat de tas klaar was op zijn verjaardag ondanks dat ze het heel druk had. Perfecte service.

Sandra Beelen - brandweer Limburg Noord
Het juiste product op het juiste moment. Een van onze collega’s heeft moeten besluiten om vanwege gezondheidsredenen zijn baan binnen de brandweer op te moeten geven. Dus waren we op zoek naar een passend afscheidscadeau. Na een korte brainstormsessie kwamen we bij Remade Industry terecht. Vanaf het eerste telefoongesprek verliep het contact goed met Janine van Remade Industry. Janine heeft in eerste instantie een mooi ontwerp gemaakt van de brandweertas. En na goedkeuring en het aanleveren van de materialen is de tas in productie gegaan.

Toen we de tas in ontvangst namen kwamen meteen de positieve reacties; WOW, die is gaaf, sjiek zeg. Ik mag wel zeggen dat we met enige trots het cadeau gegeven hebben. Gemaakt van oude materialen (bluspak en –slang) door Remade Industry!

Renata Elenbaas - Brandweer Heinkenszand
Ik heb een hele goede ervaring met Remade Industry. Ik zag een foto voorbijkomen op social media van een rugzak die gemaakt was van een oud bluspak. Mijn man zit al ruim 25 jaar bij de brandweer dus dit zou een perfect cadeau voor hem zijn. Nadat ik het bluspak heb opgestuurd naar Janine kreeg ik al snel een digitaal voorstel hoe de rugzak er uit zou gaan zien.

Na een week of 4 denk ik kregen we bericht dat hij klaar was en dat er nog wat stof over was van de broek. In overleg met Janine heeft ze daar nog een toilettas van gemaakt. Groot was de verrassing toen mijn man de doos openmaakte waar de rugzak en toilettas in zaten. Janine reageerde erg snel op mijn mailtjes en hield ons op de hoogte hoe ver ze was met het product. Het digitale voorstel ziet er mooi uit en je hebt zeker een idee hoe hij in het echt er uit komt te zien. Mijn man is heel blij met zijn rugzak en neemt hem elke brandweeroefening/wedstrijd mee.

Thea Houwer - Brandweer Meppel
Wat een prachtig mooie brandweer tassen en overige tassen. Mijn man zit al meer dan 30 jaar bij de brandweer, eerst vrijwillig en nu beroeps en hij
was jarig in Februari. Wat een toepasselijk cadeau dachten mijn 3 dochters en ik. Zo gezegd zo gedaan.

Het bedrijf aangeschreven over mijn wensen en Janine heeft goed naar mij geluisterd wat resulteerde in een prachtige brandweer tas en toilet tas van zijn eigen oude brandweer pak. De levering liet niet lang op zich wachten en werd bezorgd op de dag van zijn verjaardag. Nou dit had hij niet verwacht en was helemaal onderste boven van dit mooie cadeau, dat hij met trots liet zien op de kazerne.
Waar menig jaloerse collega waren. De communicatie met Janine verliep vlekkeloos, bij mij niet per mail, (want anders zou hij die zien) maar via messenger. Ik zou iedereen aanbevelen als ze zo'n mooie brandweer tas of iets anders willen om naar dit prachtige bedrijf te gaan.

Louis van Wijk - Brandweer Reeuwijk
In de ruim 30 jaar dat ik bij de vrijwillige brandweer zit heb ik verschillende uitruk pakken versleten. En als er dan nieuwe pakken kwamen mocht je je oude pak wel meenemen, want daar was toch geen nuttige bestemming meer voor. Maar ja, wat doe je met een oud uitrukpak? Dit is niet iets om leuk aan te trekken in je vrije tijd. Soms krijgen pakken nog een tweede bestemming in een land waar ze nog niet zo goed in hun brandweerspullen zitten, maar anders rest al gauw de kleding-afvalbak.

Op internet las ik een advertentie van Remade Industry, een bedrijfje dat van afgedankte materialen herbruikbare artikelen maakt. Ik kende wel het hergebruik van oude brandweerslangen maar dat er nog een tweede leven mogelijk was voor mijn oude uitrukpak was nieuw voor mij. Remade kon van mijn oude pak een rugtas maken! Dat vond ik nog eens een leuk hergebruik.

Al snel had ik een heel vriendelijk contact met Janine om te bespreken wat er mogelijk was. Een extra binnenzak met rits en het aanbrengen van eigen aangeleverde emblemen was mogelijk. Na wat mailverkeer heb ik mijn oude pak naar Remade gezonden. Al snel kreeg ik een mogelijke opzet van de rugtas gemaild, nog een paar kleine wensen gedaan, en na 2 weken kreeg ik een foto in de mail; de rugtas is klaar! Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen, een gepersonaliseerde rugtas met originele naambadge en korpsembleem. Ook mijn oude “brandmeester-stippen” hebben een prominente plek gekregen. De rugtas is voldoende groot met een afsluitbare binnenzak voor telefoon of portemonnee.